Nieuws

OikoTalk: Sociale Impact - 27 oktober

❗ Op 1/11/2019 verstuurden wij een e-mail over het doorgeven van fiscale gegevens van uw organisatie.

OikoTalk: Sociale Impact - 27 oktober

Oiko Talk groot - geel vierkant groot.png22 september 2016

Sociale impact. Een mooi thema, waar Oikocredit zich gepassioneerd mee bezig houdt. Benieuwd naar de sociale impact van Oikocredit in de praktijk? Tijdens de aankomende OikoTalk gaan Marilou Juanito (social performance-coördinator Zuidoost-Azië) en Amber O’Connell (capacity building manager) in op dit actuele, boeiende thema.

Wilt u meer weten over de visie achter Oikocredits programma’s voor social performance en capaciteitsopbouw? We nodigen u van harte uit om op donderdagavond 27 oktober met Amber O’Connell en Marilou Juanito in gesprek te gaan over de sociale effecten van Oikocredits investeringen.

Aanmelden
Iemand meenemen? Geen probleem! Meld u, of jullie, aan via nederland@oikocredit.nl of bel ons via 030-234 10 69. De avond begint om 18:30 uur met een broodje. Het programma gaat vervolgens om 19:00 uur echt van start, en als altijd sluiten we rond 20:30 uur informeel af met een drankje. De OikoTalk vindt plaats in ons kantoor aan de Arthur van Schendelstraat 550 in Utrecht.

 

Op de foto staat de Cambodjaanse Chamnen Lach. Chamnen kon via een partner van Oikocredit een microkrediet krijgen. Hierdoor kon ze haar eigen marktkraam beginnen, en verkoopt ze nu succesvol noedels op de markt. Want succesvol is ze zeker: dankzij het microkrediet loopt haar kraam nu zo goed, dat ze onlangs een hypotheek voor een eigen huis kon krijgen.

« Terug naar het nieuwsoverzicht