Oikocredit member programma

Member programma

ESKH-TJ-22.jpg

Oikocredit Nederland is een vereniging die is opgericht om bekendheid te geven aan het werk van Oikocredit en het aantrekken van geld voor Oikocredits sociale investeringen. Samen met onze leden én beleggers zijn we een community van impactmakers in de meest pure vorm. We werken continu aan het promoten van Oikocredit en het bereiken van mensen die hun geld willen laten werken voor impact.

Ook ú kunt daaraan bijdragen! Door deel te nemen aan ons nieuwe Oikocredit member programma wordt u lid van de vereniging helpt u ons met uw contributiebijdrage om Oikocredit te promoten en onze community van impactmakers te laten groeien. U kunt meedenken over ons beleid en gebruik maken van onze kennis en mooie kortingsacties van onze partners.

imageBali.png

Wat het member programma u te bieden heeft:

  • Doet u mee aan het Member Programma, dan bent u lid van onze vereniging Oikocredit Nederland en dat betekent dat u een stem heeft in ons beleid. Op onze jaarlijkse ledenvergaderingen in mei en november kunt u meepraten over de koers van de vereniging en het internationale beleid van Oikocredit.

  • U maakt deel uit van een community van échte impactmakers. Oikocredit is de enige sociale investeerder voor wie impact de belangrijkste doelstelling is én blijft.

  • U bepaalt zelf welk bedrag u wilt bijdragen, met een minimum van 20 euro per jaar.

  • Het member programma start direct, maar u betaalt pas voor het jaar 2019. In februari wordt het bedrag voor lidmaatschap automatisch van uw rekening afgeschreven.

  • Als u zich nu aanmeldt voor het member programma, krijgt u een coupon voor 10% korting op toegang tot het Museum Volkenkunde in Leiden, een van onze missiepartners. U kunt de korting direct gebruiken, bijvoorbeeld voor de tentoonstelling ‘Bali – welcome to paradise’, die nog tot 26 mei 2019 loopt.

  • Heeft u onze OikoTalk al eens bezocht? Bij deze evenementen vertellen sprekers van Oikocredit alles over de uitdagingen, keuzes, verhalen en het beleid van Oikocredits investeringen, social performance management, landbouwtrainingen, duurzame-energie-projecten en nog veel meer.
    Als deelnemer van ons member programma heeft u altijd als eerste de uitnodiging in uw mailbox.

Wilt u ook deel uitmaken van onze member community? Via onderstaand formulier geeft u zich eenvoudig op als lid en deelnemer van het programma. We hopen u te mogen verwelkomen, om zo nog meer te kunnen investeren in het aantrekken van beleggers die investeren in de levens van mensen in kansarme posities in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Zo werken we samen aan een nog grotere impact!

Ik meld me aan voor het member programma van Oikocredit Nederland

Machtiging
(minimaal € 20,-)
Persoonsgegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Organisatie/bedrijf
van de organisatie
Akkoord en versturen