Strijd mee voor gelijke kansen 

Eerlijke kansen voor iedereen. Een utopie die op dit moment alleen in een kunstmatige wereld bestaat. De realiteit is dat ondernemers in Azië, Afrika en Latijns-Amerika vaak niet verder komen omdat ze de steun missen die westerse ondernemers wel ontvangen. Dit creëert een ongelijk speelveld en een eenzijdig, veelal wit beeld aan de top. Oikocredit strijdt voor échte kansen, die ondernemers en hun omgeving verderhelpen. En daar hebben we u bij nodig.

Landingspagina campagne 2023

Sluit aan bij de beweging

Onze vereniging spreekt zich uit voor gelijkwaardigheid. Zodat een leefbaar inkomen en onderwijs bereikbaar worden voor iedereen. We vergroten bewustwording over wereldwijde armoede via acties zoals de Week van het Microkrediet (11 tot 17 december 2023). Met uw bijdrage kunnen we nog meer mensen bereiken. Mensen die we hard nodig hebben op weg naar meer gelijke kansen.

Word lid

Kansen die blijven groeien

Oikocredit gelooft in de kracht van microfinanciering: kleine leningen die ondernemers helpen een eigen toekomst op te bouwen. De opbrengst wordt steeds opnieuw gebruikt om andere ondernemers verder te helpen. En daarmee ook hun families, omgeving en de werkgelegenheid. Hoe meer mensen investeren, hoe meer ondernemers we kunnen steunen. Zo kan uw geld iets goeds doen.

Investeer nu