Nieuws

5 redenen om een belegging cadeau te geven

5 redenen om een belegging cadeau te geven

5 redenen om een belegging cadeau te geven.png

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent: cadeau-stress. Want een origineel, duurzaam cadeau vinden is vaak moeilijk. Herkenbaar? Misschien is een cadeau-belegging dan een idee. Wij geven 5 redenen waarom u een belegging cadeau moet geven!

  1. Origineel, duurzaam en sociaal

Opvallen tussen alle chocoladeletters, parfumflesjes en nieuwe sokken? Geef dan een belegging cadeau. Dit is niet alleen een originele cadeau, maar u werkt ook mee aan een duurzamere en socialere wereld.

2. Impact geven

Door een belegging cadeau te geven schenkt u mensen een kans om zelf aan hun toekomst te bouwen. Wij zetten uw geld in om de inkomenspositie te verbeteren van mensen die onderaan de sociale ladder staan. Daarbij focussen we op hen waar we de grootste impact kunnen hebben: vrouwen en mensen die wonen op het platteland. Vorig jaar bereikten onze partners 36 miljoen mensen met microkrediet. Van deze mensen is 84% vrouw en werkt bijna de helft op het platteland. Echt een cadeau met impact dus.

3. Gratis cadeauverpakking

Overtuigd van de impact van een cadeaubelegging? Mooi! Dan doen wij wat extra’s. U krijgt van ons een gratis mooie verpakking bij uw cadeaubelegging. We sturen de verpakking met het cadeauformulier per post naar u toe. U hoeft hier niet voor thuis te blijven, want hij past door de brievenbus. Als u de verpakking heeft ontvangen, vult u uw gegevens in en kunt u de belegging direct cadeau geven. Geen inpakpapier nodig!

4. Al vanaf €10 per maand

We horen u denken: hoeveel kost dat? U kunt al een belegging cadeau geven vanaf €10 per maand. Of u kunt een eenmalig bedrag vanaf €200 cadeau geven. En het bijzondere hieraan is: dit bedrag is een belegging. Wij investeren dit in ondernemers. En omdat het een lening is, betalen de ondernemers dit ook weer terug.

5. In 2 minuten besteld

U heeft het de komende maand vast druk met andere cadeaus kopen, eten klaarmaken of surprises maken. Deze cadeaubelegging kunt u al in 2 minuten bestellen. Ga daarvoor naar www.oikocredit.nl/cadeau, vul het aanvraagformulier in en wij sturen de cadeauverpakking binnen een paar werkdagen naar u toe.

 

Veel plezier met geven!

Stichting Beheer Oikocredit Nederland Fonds is als beheerder van het Oikocredit Nederland Fonds (hierna ONF) opgenomen in het register van de AFM. ONF is een beleggingsfonds en er zijn risico’s verbonden aan een belegging in het ONF. Het meest in het oog springende risico is het spreidingsrisico. Tussen de 97% en 99% van het fondsvermogen wordt namelijk geïnvesteerd in Oikocredit.

« Terug