Nieuws

Fotodagboek: een kijkje in Bella's snoep- en speelgoedfabriek

Fotodagboek: een kijkje in Bella's snoep- en speelgoedfabriek

Microkrediet op de Filipijnen succesvol_02.jpg

In de Filipijnen woont onderneemster Bella Albarico. Jaren geleden begon ze met een lening, via Oikocreditpartner CARD, van 1000 Filipijnse peso (ongeveer € 20,-) voor werkkapitaal. En dat was het begin van haar snoep- en speelgoedfabriekje. Inmiddels heeft Bella maar liefst 30 medewerkers in dienst, en leidt ze je graag rond in haar bedrijf:

Rechts op de foto zie je Bella Albarico in haar snoep- en speelgoedfabriek, terwijl ze praat met een van haar 30 medewerkers.

Bella maakt en verkoopt allerlei soorten snoep, zoals deze op de foto. En hmm, wat ruikt dat lekker en wat ziet dat er goed uit.

Hier zie je medewerkers witte snoepjes mooi verpakken voordat ze verkocht worden. Het zijn net cadeautjes!

Naast snoep wordt er in Bella’s bedrijfje ook speelgoed gemaakt. Diverse medewerkers zijn dan ook druk met een naaimachine in de weer.

De finishing touch wordt met naald en draad gedaan, zodat elk stuk speelgoed – zoals deze knuffelbeer – er op en top uit ziet voordat ‘ie een nieuw huisje krijgt.

En dan.. Klaar om verkocht te worden! 

Meer weten over Oikocreditpartner CARD, waarbij Bella al jaren klant van is? Klik dan hier. En investeren in ondernemers zoals Bella kan hier

« Terug