Nieuws

Oikocredit en Oneworld organiseren OikoTalk over de nieuwe Werelddoelen

Oikocredit en Oneworld organiseren OikoTalk over de nieuwe Werelddoelen

Oiko Talk groot - vierkant gele achtergrond.png

Oikocredit organiseerde op donderdag 19 mei een OikoTalk; een avond waarop we verdieping geven over wat wij doen. Op welke manier investeren wij in mensen en hoe maken we het verschil?

We vertellen graag wat wij doen en horen bovendien van u hoe we nog beter invulling kunnen geven aan ons werk. Daarom gaan we graag met u in gesprek.

Deze OikoTalk stond in het teken van de nieuwe Werelddoelen. In september 2015 hebben de Verenigde Naties het startsein gegeven voor de nieuwe Werelddoelen. Het zijn 17 Sustainable Development Goals, om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. 

We organiseren deze avond samen met onze partner Oneworld, platform voor mondiale verbondenheid. Zij zijn expert op het gebied van de Werelddoelen en hebben veel gegevens handig in kaart gebracht. Tijdens deze OikoTalk werd het publiek geïnformeerd over de doelen, de cijfers en natuurlijk de praktijk. Hoe past het werk van Oikocredit in de ambitieuze toekomstvisie van de nieuwe Werelddoelen? Er kwamen mooie vragen vanuit de zaal en zo ontstond een interessante discussie. 

 

Sprekers waren Lonneke van Genugten (links), hoofdredacteur van Oneworld en Kawien Ziedses des Plantes, Social Performance and Capacity Building deputy director bij Oikocredit International

Wilt u ook een keer langskomen en meepraten? Dat kan! Meld u aan voor de volgende OikoTalk op 7 juli. Deze staat in het teken van Duurzame Energie, met sprekers Richard Klatten van Qurrent - groene stroom en David ten Kroode van Oikocredit International. 

Stuur ons een mail o.v.v. OikoTalk en uw naam. U bent – met introducé – van harte welkom op ons kantoor in Utrecht (Arthur van Schendelstraat 550, 3511 MH Utrecht).

Donderdag 7 juli staat vanaf 18.30 uur de deur voor u open. Het programma start om 19.00 uur en om 21.00 uur ronden we af met een drankje. Komt u direct uit uw werk? Geen nood, er zijn gezonde snacks en broodjes. 

Meer weten over het werk van Oikocredit? Kom naar onze OikoTalk en raak geïnspireerd!

 

« Terug