Routebeschrijving

Oikocredit Nederland is goed bereikbaar per bus of auto. In Utrecht vinden de komende jaren veel werkzaamheden plaats aan het wegennet. Check altijd de routeplanner voor de actuele situatie.

Adres

Arthur van Schendelstraat 550
3511 MH Utrecht

Met het openbaar vervoer

Het kantoor waar Oikocredit Nederland samen met Stichting Max Havelaar is gehuisvest, ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. In de Stationshal Hoog Catharijne loopt u richting het centrum. Neem de uitgang richting de taxi's. Loop langs de taxi-standplaats (aan uw rechterhand wordt gebouwd aan de grootste fietsenstalling ter wereld) en vervolg uw weg rechtdoor naar de Laan van Puntenburg. Deze weg gaat over in de Herman Gorterstraat en vervolgens in de Hartingstraat. Sla rechtsaf naar de Arthur van Schendelstraat, en volg de bocht in de weg naar links. Ons kantoor zit aan uw rechterhand op nummer 550, op de tweede etage.

Vanaf Utrecht CS kunt u ook diverse buslijnen nemen. Recent is er veel gewijzigd in routes en vertrekhaltes. Kijk voor actuele vertrektijden op www.9292.nl. Onder andere lijn 8, 41 en 47 stoppen bij halte Vondellaan. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar ons kantoor.

Met de auto

Wanneer u met de auto komt, kunt u via de routeplanner de meest actuele routebeschrijving bekijken. Ons kantoor zit aan de Arthur van Schendelstraat nummer 550, op de tweede etage.

Parkeren

U kunt voor het kantoor op de parkeerplaatsen (betaald) parkeren.