Wij bankieren bij Triodos Bank

Nieuwe rekeningnummers per november 2018

Triodos

Triodos_bonnetjes.jpg

Ik heb een beleggingsrekening

Maandelijkse incasso
Als er maandelijks via een automatische incasso een bedrag van uw rekening wordt afgeschreven, gebeurt dit vanaf november 2018 met ons nieuwe rekeningnummer. Er verandert verder niets voor u en u hoeft niets zelf te doen.

Extra beleggen
Wilt u extra beleggen? Dat kan nog steeds via een iDeal-betaling in Mijn Oikocredit. Uiteraard kunt u ook direct geld overmaken. Dat kan naar ons nieuwe rekeningnummer: NL37 TRIO 0379 2791 69 ten name van St. Jur. Eigendom ONF, en onder vermelding van uw beleggingsnummer. Uw beleggingsnummer kunt u vinden op uw beleggingsoverzicht en begint met 'B-'.

 

 

Triodos_leengroep.jpg

Ik ben lid van de vereniging

Automatische incasso
Als er jaarlijks in februari via een automatische incasso een bedrag van uw rekening wordt afgeschreven voor de contributie, gebeurt dit vanaf november 2018 met ons nieuwe rekeningnummer. Er verandert verder niets voor u en u hoeft zelf niets te doen.

Zelf uw lidmaatschap overmaken
Maakt u voor uw lidmaatschap van Oikocredit Nederland zelf jaarlijks contributie over? Dat kan naar ons nieuwe rekeningnummer: NL07 TRIO 0379 2832 98, t.n.v. Oikocredit Ontwikkelingsvereniging Nederland, onder vermelding van uw relatienummer.

 

 

Triodos_mobiel bankieren.jpg

Ik doneer weleens aan de vereniging

Automatische incasso
Als er jaarlijks in februari via een automatische incasso een bedrag van uw rekening wordt afgeschreven, gebeurt dit vanaf november 2018 met ons nieuwe rekeningnummer. Er verandert verder niets voor u en u hoeft zelf niets te doen.

Zelf uw donatie overmaken
Maakt u weleens een donatie naar ons over? Dat kan naar ons nieuwe rekeningnummer: NL07 TRIO 0379 2832 98, t.n.v. Oikocredit Ontwikkelingsvereniging Nederland.

 

 

Triodos_samenwerking.jpg

Duurzame bedrijfsvoering

De behoefte aan een duurzame bank speelt al langer. Oikocredit Nederland directeur Eric Holterhues hierover: “Als impactbelegger investeren we in ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Dan ligt het voor de hand dat we ook continu blijven investeren in duurzame bedrijfsvoering. Onze beleggers verwachten dit ook van ons. Daar hoort een bank als Triodos als vanzelfsprekend bij. De identiteit en waarden van Oikocredit Nederland en Triodos Bank zijn sterk verwant. Zo brengen we integrale duurzaamheid in de praktijk.”

Triodos-directeur Matthijs Bierman: "Het tegengaan van sociale ongelijkheid zit bij zowel Oikocredit als Triodos in het DNA. Dat Oikocredit daarom nu voor ons kiest als huisbankier is heel mooi, want allebei laten we geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Daarmee is het een waardevolle stap voor ons beiden".