Test jouw sociale impact !

Doe de test en ontdek wat voor type social impact maker jij bent!

Test jouw sociale impact!

TEST: WAT VOOR TYPE SOCIAL IMPACT MAKER BEN JIJ?

Met de keuzes die je maakt in het dagelijks leven, heb je impact op de wereld om je heen. In feite is iedereen dus een impact-maker. Oikocredit doet daar graag een stapje bovenop, door een positieve sociale impact te genereren met onze investeringen in inclusieve financiering, landbouw en duurzame energie. 

Vind je dit ook belangrijk? Doe de test en ontdek wat voor type social impact maker jij bent

typeformEmbed.makeWidget(element, url, options)

0-9 punten: onderzoeker

Je bent een denker, die belang hecht aan integriteit, praktische logica en tradities. Zo komt het onderzoekende type tot een weloverwogen besluit. Voordat de onderzoeker zich ergens bij aansluit, analyseert hij/zij de omgeving, checkt de feiten en komt met een praktische oplossing. Je werkt graag alleen. Als sociale-impact-maker is de onderzoeker iemand die heel bewust voor een bepaald project of doel kiest en hieraan bijdraagt door bijvoorbeeld structureel een welkome donatie te doen.  

10-14 punten: bouwer

Middenin in de schijnwerpers hoef je niet direct te staan, maar je zet je zeker enthousiast en vrijgevig in voor mensen en zaken waar je in gelooft. Je nuttig en gewaardeerd voelen zijn belangrijke drijfveren voor de bouwer. Want als je inspanningen worden erkend, voel je je intens tevreden. Opscheppen over prestaties doe je niet zo graag, de echte beloning voor je inzet zit 'm voor jou in weten dat je gewaardeerd wordt. Dit maakt bouwers tot natuurlijke adviseurs en goede ondersteuners voor een project. Als sociale-impact-maker zijn bouwers niet direct op de voorgrond aanwezig, maar vormen ze wel een belangrijk deel van het fundament. 

15-18 punten: activist

Je tijd en energie zet je maar al te graag in voor projecten die je aan het hart gaan. Je weet je omgeving op een charismatische manier mee te nemen met jouw overtuigingen. Van nature ben je nieuwsgierig en ben je niet bang om een leidinggevende rol te pakken en/of in de schijnwerpers te staan. Mensen noemen je bevlogen en gepassioneerd en als het gaat om hoe jij je inzet om zoveel mogelijk sociale impact te creëren in de wereld, dan organiseer jij als activist 't liefst vandaag nog een landelijke protestactie tegen milieuvervuiling om je stem te laten horen!