Geluks Pakhuis

Oikocredit opent eerste GeluksPakhuis ter wereld

Oikocredit investeert in het geluk van mensen. Dat doen we met microkrediet. Kleine leningen waarmee mensen zélf aan hun toekomst kunnen bouwen. Hoe investeer jij in geluk?

Gelukspakhuis

Op 2 april 2019 opent Oikocredit Nederland het eerste GeluksPakhuis ter wereld op Utrecht Centraal Station. In het GeluksPakhuis kunnen mensen beleven dat écht bijgedragen kan worden aan het geluk van een ander door te investeren in microkrediet. In het GeluksPakhuis laat Oikocredit voorbijgangers ervaren wat investeren in het geluk van mensen doet voor je eigen gevoel.

Eric Holterhues, directeur Oikocredit

Wij investeren in het geluk van mensen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Dat doen we onder meer met microkrediet. Want microkrediet biedt mensen de kans om zélf hun dromen waar te maken, een beter bestaan op te bouwen en zich zo aan armoede te onttrekken. Dat doet ook veel voor onze investeerders. Zij ervaren een goed gevoel door te investeren in het geluk van mensen.

Eric Holterhues, directeur Oikocredit

Wat jij kan doen

Investeer in geluk

Al meer dan 57.000 mensen en organisaties doen mee door hun geld te investeren in mensen!

BELEGGEN >

Sluit je aan

Wordt member van onze community krijg mooie kortingsacties van onze partners en help ons verhaal te verspreiden. 

MEMBER WORDEN >

Hoe investeer jij in geluk?

Laat het ons weten op twitter met #gelukspakhuis.

In het GeluksPakhuis gaan we op verschillen manieren in gesprek met mensen over geluk. Bezoekers kunnen een duik nemen in een bad vol geluk, hun wens op een geluksmuur schrijven of een hun geluks beproeven door met een unieke code een kluis te kraken.

Het GeluksPakhuis is van dinsdag 2 april tot en met zondag 7 april open, elke dag van 8:00 tot 19:00.

Voor meer informatie over het GeluksPakhuis en Oikocredit kunt u contact opnemen met Margreet Fros, persvoorlichter Oikocredit Nederland, via 06-10158889, 030-2341069 of mfros@oikocredit.nl.

OC NL 2019 Over Oikocredit afsluiting GeluksPakhuis

Oikocredit investeert al meer dan 40 jaar in het geluk van mensen. Dat doen we met microkrediet. Kleine leningen aan mensen in meer van 30 landen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Daarmee kunnen zij zélf aan hun toekomst bouwen, hun gezin onderhouden en hun kinderen naar school sturen.