Contributie voldoen

šŸ’” De contributie wordt beschouwd als een gift, omdat Oikocredit ontwikkelingsvereniging Nederland een ANBI is. De contributie kan dan ook fiscaal aftrekbaar zijn bij de aangifte inkomstenbelasting, afhankelijk van uw situatie.

Contributie

Op deze pagina kunt u uw contributie voldoen. Het minimumbedrag van uw contributie is € 20 per jaar. U kunt zelf kiezen hoe u uw contributie het liefste overmaakt:

  • (Internet)overboeking: als u via internetbankieren of met een bankoverschrijving wilt betalen kan dat naar NL07 TRIO 0379 2832 98 t.n.v. Oikocredit Nederland o.v.v. uw relatienummer (zie de contributiebrief/-mail).
  • Machtiging: met een machtiging besparen we veel kosten. Geld dat we op een andere manier weer nuttig kunnen besteden. Middels het machtigingsformulier op deze pagina kunt u uw jaarlijkse contributie eenvoudig en snel regelen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres nederland@oikocredit.nl of bel ons op 030 234 10 69. 

Dank u wel!

Mijn gegevens
Het minimumbedrag van uw contributie is ā‚¬ 20 per jaar.
Verklaring en akkoord
Met het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Oikocredit ontwikkelingsvereniging Nederland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Oikocredit ontwikkelingsvereniging Nederland. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.