GEEF EEN BELEGGING

IN OIKOCREDIT CADEAU!

“Het dient een goed doel én het maakt iedereen blij”

Zou het niet geweldig zijn om met een cadeau de wereld een stukje mooier kunnen maken? Door een belegging te geven in het Oikocredit Nederland Fonds, geeft u een uniek en betekenisvol cadeau met wereldwijde impact.

Cadeau

Download het formulier

Download het formulier en print hem zelf uit om een belegging cadeau te doen.

Formulier downloaden

Vraag de cadeauverpakking aan

Wij sturen u een cadeauverpakking toe, met daarin een kaart en het formulier.

cadeabelegging aanvragen
Annie en Rita

Annie en Rita gaven 37 beleggingen cadeau!

Afgelopen jaar wereden Annie en Rita 80 en dat wilden ze niet stilletjes voorbij laten gaan. “We wilden dit wat grootser vieren. En dan ga je denken: wat zullen we doen?” Het idee om al hun 37 neven en nichten een belegging cadeau te geven kwam toen vanzelf naar boven: “We hebben het geld niet meer echt nodig. Bovendien vonden we het heel belangrijk dat onze neven en nichten Oikocredit leerden kennen. En dat is nu juist het leuke van een cadeaubelegging: het dient een goed doel én het maakt iedereen blij!”

cadedau.jpg

Cadeau met een dubbel effect

Een Oikocredit-belegging is een cadeau met een dubbel effect. U geeft een belegd bedrag aan een familielid, vriend of kennis cadeau én schenkt zo tegelijkertijd kansen aan meer dan 40 miljoen mensen. Want dit belegde geld wordt geïnvesteerd in ondernemende mensen in ontwikkelingslanden die zo zélf hun bestaan kunnen verbeteren.

Maandelijks of eenmalig

U kiest zelf welk bedrag u cadeau geeft. Dat kan een rond bedrag zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om stukje bij beetje waarde op te bouwen, ook voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld door elke maand of jaarlijks een bedrag bij te storten.