Nieuws

Nieuw: de Oikocredit app

Nieuw: de Oikocredit app

App voorbeeld.jpg30 april 2021

Aan- en verkopen, uw belegging beheren of reageren op het nieuws van Oikocredit: het kan nu nog eenvoudiger via onze nieuwe app. Beleggers die gebruikmaken van Mijn Oikocredit kunnen vanaf nu de Oikocredit app gratis downloaden via de Apple App Store of de Google Play Store.

Aankondiging app

Zo neemt u de app in gebruik

▶  Download de app via de Apple App Store of de Google Play Store
▶  Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Oikocredit
▶  Maak uw persoonlijke toegangscode aan zodat u de volgende keer eenvoudig kunt inloggen

 

Beheren van uw belegging

Met de Oikocredit app kunnen beleggers hun belegging overzichtelijk beheren. Zo kunnen beleggers aankopen en verkopen doen, snel naar hun beleggingsoverzicht of hun gegevens wijzigen. Daarnaast kan snel doorgeklikt worden naar de impactcijfers en veelgestelde vragen. 

Reageren op het laatste nieuws in de community

Ook kunnen beleggers reageren op het laatste nieuws van Oikocredit Nederland. In het community-onderdeel van de app zijn de meest recente nieuwsberichten te lezen, waar app-gebruikers op kunnen reageren. Ook is het mogelijk om  berichten te delen of te liken.

Is er een nieuw bericht geplaatst? Zet uw notificaties aan (via de app-instellingen), dan krijgt u automatisch een melding als er een nieuw bericht in de app klaar staat. U krijgt ook een melding als iemand reageert op uw reactie.

Eenvoudig inloggen via persoonlijke code

Om toegang te krijgen tot uw beleggingsgegevens kunt u via de app  een persoonlijke code aanmaken. Dat werkt net als bij de app die u gebruikt voor mobiel bankieren. Zo kunt u nog sneller en eenvoudiger uw saldo checken, een aan- of verkoop doen of uw gegevens wijzigen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het gebruik van de app? Op deze pagina vindt u antwoord op de veelgestelde vragen.

Downloaden kan door te klikken op bovenstaande afbeeldingen van de Apple App Store of de Google Play Store. Lukt dat niet? Gebruik dan voor de Apple App store: https://apps.apple.com/nl/app/oikocredit/id1497512882 en voor de Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=coop.oikocredit.app

« Terug naar het nieuwsoverzicht