U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Extra editie

MADE IN MALAWI: EEN CAMPAGNE VOOR MICROKREDIET, MÉT MICROKREDIET.

Microkrediet gaat over het geven van vertrouwen aan ondernemende mensen. Wij hebben de daad bij het woord gevoegd en zijn naar Malawi getogen, het armste land ter wereld. We hebben drie creatieve ondernemers daar gevraagd om onze nieuwe campagne te ontwikkelen. Want als het daar kan, dan kan het overal.

De drie creatieven – Freda, Benji en Innocent – hebben een microkrediet gekregen om middelen te kopen en een collectief te starten. Met onze campagne als eerste opdracht. Een campagne gemaakt voor microkrediet, met microkrediet!

De campagne vertelt met prachtige beelden wat Oikocredit al veertig jaar doet: vertrouwen op en investeren in ondernemerschap. Freda, Benji en Innocent hebben bewezen dat zij net zo competent zijn als andere ondernemers. Als ze maar toegang hebben tot passende financiële middelen.

Bekijk het verhaal van de campagne in de ‘making of’ video, en deel het met je netwerk. Via de social media icoontjes op de speciale campagnewebsite: investeerinmensen.nl.

Laten we samen het positieve geluid van microkrediet verspreiden!

In de campagne zien we onder andere het succesverhaal van Cathy, een kledingontwerpster. Zonder schooluniform mag je in Malawi niet naar school. Cathy zorgt ervoor dat schooluniformen breder toegankelijk worden voor meisjes in Malawi. Met behulp van een microkrediet kan ze haar atelier verder uitbreiden en professionaliseren. Zo bouwt Cathy niet alleen aan haar eigen toekomst, maar ook aan de toekomst van veel meisjes in Malawi.

Alles weten over de campagne Made in Malawi?

En ook:

De campagne gaat vandaag van start met een radiocommercial en online banners.

Like ons op Facebook en deel mee in de inspiratie van de campagne Made in Malawi: voor microkrediet, met microkrediet!

BEKIJK DE CAMPAGNE WEBSITE >
U ontvangt deze mail omdat u op onze online mailinglijst bent ingeschreven.
Online versie bekijken | Uitschrijven

Oikocredit © Copyright 2015

Oikocredit Nederland
Arthur van Schendelstraat 550, 3511 MH Utrecht Nederland