U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken

OIKOCREDIT BIEDT NOODHULP IN ECUADOR NA VERWOESTENDE AARDBEVING VAN APRIL

Op 16 april 2016 vond een aardbeving plaats voor de kust van Ecuador, met als gevolg 661 doden en bijna 28.000 gewonden.

Het merendeel van onze partners en onze lokale Oikocredit-medewerkers is gelukkig ongedeerd gebleven. In het kustgebied zijn twee van onze partners echter zwaar getroffen. De producten van cacaocoöperaties Fortaleza del Valle en FONMSOEAM en hun magazijnen zijn zwaar beschadigd. Veel boeren hebben schade aan hun huizen.

Het verwoeste ontmoetingscentrum van Fortaleza del Valle

OIKOCREDIT NEDERLAND WINT AWARD VOOR CAMPAGNE 'MADE IN MALAWI'

Donderdagavond 26 mei is onze campagne beloond met een award van de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN), een belangrijke prijs voor adverteerders!

De campagne Made in Malawi viel erg in de smaak omdat het een “mooie, pure en authentieke campagne is. Alles klopt helemaal. Een parel”, aldus het juryrapport. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Alle lof voor ons lokale team in Malawi en bureau Fitzroy voor het goede werk!

7 JULI: OIKO TALK OVER DUURZAME ENERGIE

Op donderdag 7 juli bent u vanaf 18.30 uur weer van harte welkom bij de OikoTalk op ons kantoor in Utrecht. De avond staat deze keer in het teken van duurzame energie.

Richard Klatten, directeur van energiecoöperatie Qurrent zal een inleiding verzorgen. En David ten Kroode van Oikocredits ‘renewable energy’ team zal verdieping geven over wat wij als Oikocredit doen op het gebied van duurzame-energie-projecten.

U kunt zich heel eenvoudig aanmelden voor de bijeenkomst door een email te sturen naar nederland@oikocredit.nl, of ons te bellen via 030 234 10 69.

 

U ontvangt deze mail omdat u op onze online mailinglijst bent ingeschreven.
Online versie bekijken | Uitschrijven

Oikocredit © Copyright 2016

Oikocredit Nederland
Arthur van Schendelstraat 550, 3511 MH Utrecht Nederland