Nieuws

Algemene Leden Vergadering en participantenvergadering 20 mei

Algemene Leden Vergadering en participantenvergadering 20 mei

logo_small_image.jpg03 april 2019

Als lid van onze vereniging Oikocredit Nederland heeft u een stem in ons beleid. Op de algemene ledenvergadering op 20 mei bent u van harte welkom om mee te praten over de koers van de vereniging en het internationale beleid van Oikocredit.

ERBIJ ZIJN?

De algemene ledenvergadering op 20 mei vindt plaats in ons kantoor aan de Arthur van Schendelstraat 550 in Utrecht. De vergadering start om 20.00 uur. In de vergadering blikken we terug op het jaar 2018 en kijken we vooruit naar de ontwikkelingen bij Oikocredit Nederland.

Voor de vergadering van 20 mei 2019 staat een voorstel voor statutenwijziging van Oikocredit ontwikkelingsvereniging Nederland op de agenda. Meer informatie en de volledige agenda kunt u lezen op de pagina over de statutenwijziging.

Voorafgaand, om 19.00 uur, vindt de participantenvergadering plaats voor beleggers in het Oikocredit Nederland Fonds. Hierin wordt teruggekeken naar het voorgaande jaar en worden de ontwikkelingen in de onderliggende portefeuille en in de organisatie Oikocredit International besproken.

U kunt zich opgeven voor de vergaderingen via 030-234 10 69 of mail naar nederland@oikocredit.nl o.v.v. de vergadering die u wilt bijwonen. Begin mei sturen we u de betreffende stukken toe.

« Terug naar het nieuwsoverzicht