Identificatie beleggers

Identificatiedagen

Oikocredit Nederland werkt samen met het bedrijf DataChecker om u als belegger online te (her)identificeren. Vanwege aangescherpte wetgeving zijn alle financiële instellingen verplicht om dit te doen. Dit doen wij ook voor uw veiligheid, zo voorkomen we dat er iemand onder uw naam een rekening opent. We merken echter dat een aantal mensen moeite heeft met deze online identificatie. Daarom organiseerde we al enkele identificatiedagen in het land. De laatste identificatiedag zal plaatsvinden in de buurt van Leeuwarden. 

Daarnaast kunt u zich ook identificeren op het kantoor van Oikocredit Nederland, vlakbij station Vaartsche Rijn in Utrecht. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Wat moet u meenemen: 

  • Geldig paspoort of identiteitsbewijs (GEEN rijbewijs) 
  • Kopie van uw paspoort of identiteitsbewijs
  • Kopie van uw bankrekeningafschrift van de rekening die gekoppeld is aan uw beleggingsrekening bij Oikocredit, waarop uw naam, adres en bankrekeningnummer zichtbaar zijn. Het betreft niet een kopie van uw beleggingsrekening bij Oikocredit.

Routebeschrijving

Goutum:
Pink Kapsalon
De Eker 13
9084 DS Goutum

Deze locatie ligt vlakbij Leeuwarden. Vanaf station Leeuwarden kunt u verschillende bussen nemen naar deze locatie:

  • Bus 7 richting Zuiderburen
  • Bus 14 richting Assen via Drachten
  • Bus 114 richting Assen via Drachten

U stapt dan uit bij bushalte Leeuwarden Drachtsterweg en vanaf daar is het nog 6 minuten lopen naar de locatie. Komt u met de auto, dan kunt u in de woonwijk gratis parkeren. 

Identificatiedag Friesland