Identificatie beleggers

Identificatiedagen

Oikocredit Nederland werkt samen met het bedrijf DataChecker om u als belegger online te (her)identificeren. Vanwege aangescherpte wetgeving zijn alle financiële instellingen verplicht om dit te doen. Dit doen wij ook voor uw veiligheid, zo voorkomen we dat er iemand onder uw naam een rekening opent. We merken echter dat een aantal mensen moeite heeft met deze online identificatie. Daarom organiseren we vanaf eind juni een identificatiedag in:

Zwolle: woensdag 22 juni van 9.00 - 17.00 uur
Arnhem: vrijdag 24 juni van 9.00 - 17.00 uur
Den Haag: woensdag 29 juni van 9.00 - 17.00 uur
Haarlem: vrijdag 8 juli van 9.00 - 17.00 uur

Daarnaast kunt u zich ook identificeren op het kantoor van Oikocredit Nederland, vlakbij station Vaartsche Rijn in Utrecht. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Wat moet u meenemen: 

  • Geldig paspoort of identiteitsbewijs (GEEN rijbewijs) 
  • Kopie van uw paspoort of identiteitsbewijs
  • Kopie van uw bankrekeningafschrift van de rekening die gekoppeld is aan uw beleggingsrekening bij Oikocredit, waarop uw naam, adres en bankrekeningnummer zichtbaar zijn. Het betreft niet een kopie van uw beleggingsrekening bij Oikocredit.

Routebeschrijving

Zwolle:
bijHanz
Hanzeplein 11
8017 JD Zwolle

Deze locatie is 9 minuten lopen vanaf Station Zwolle. Bij station Zwolle neem u uitgang Zwolle Zuid, eenmaal boven gekomen (uit de stationstunnel) loopt u over het Lubeckplein, nadat u het plein bent overgestoken gaat u rechtsaf. Loop langs de Koggelaan tot u aan uw linkerhand het Hanzeplein ziet. U bent gearriveerd bijHanz. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren bij Parkeerplaats Smaragd (Noordzeelaan 50). 

Bij Hanz

Arnhem:
The Green Meeting Center
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem

The Green Meeting Center is 1 minuut lopen vanaf Arnhem Centraal Station. Vanuit de stationshal kunt u met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) om op het kantorenplein uit te komen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in Parkeergarage Centraal. 

The Green Meeting Center

Den Haag:
Lutherse kerk
Lutherse Burgwal 7-9 
2512 CB Den Haag

Vanaf Den Haag centraal station kunt u verschillende trams nemen naar de Grote Markt:

  • Tram 2 richting Kraayenstein
  • Tram 3 richting Loosduinen
  • Tram 4 richting De Uithof
  • Tram 6 richting Leyenburg

Vanaf de tramhalte is het nog 1 minuut lopen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren bij Q-park Lutherse Burgwal. 

Lutherse kerk Den Haag

Haarlem:
Frame Offices Haarlem / Vooges
Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem

Deze locatie is 4 minuten lopen vanaf Haarlem Station. Loop vanaf het stationsplein naar de Jansweg en sla daarna linksaf naar het Kennemerplein. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de parkeergarage direct achter het station. Het adres is Lange Herenstraat 11. 

Frame Offices Haarlem