Info voor bestaande beleggers

Wilt u op enig moment weten wat de status van uw belegging is? Neem dan contact op met het bureau van Oikocredit Nederland via email of bel 030 – 234 10 69 (tijdens kantooruren).

Jaarlijks ontvangt u in juli een dividendbrief. We sturen u in januari een jaaroverzicht, dat u kunt gebruiken voor de aangifte inkomstenbelasting.

Extra beleggen

U bent uiteraard altijd welkom om extra te beleggen. Dit kan eenvoudig door een geldbedrag over te maken op IBAN NL 23 INGB 0002 3665 03 t.n.v. de Stichting Juridisch Eigendom Oikocredit Nederland Fonds, onder vermelding van uw beleggingsnummerOok kunt u ons machtigen een bedrag af te schrijven, eenmalig of maandelijks. Dit kan al vanaf 10 euro per maand!

Het overgemaakte bedrag boeken we bij uw belegging in uw bestaande portefeuille. Dit gebeurt altijd op de laatste dag van de maand waarin het geld bij het Oikocredit Nederland Fonds binnenkomt. Ter bevestiging van de ontvangst van uw geld voor de extra belegging ontvangt u begin van de daarop volgende maand een rekeningoverzicht.

Download het machtigingsformulier voor extra beleggen

Geef (uw kleinkind) een belegging cadeau

Op zoek naar een duurzaam cadeau? Geef een belegging in het Oikocredit Nederland Fonds. Schenken tot een bepaald bedrag is belastingvrij.

Download het JA, ik geef een belegging cadeau! formulier 

Uw belegging verkopen

U kunt uw belegging maandelijks zonder kosten terug laten kopen door het Oikocredit Nederland Fonds. De verkopen verwerken we op de laatste dag van de maand. Binnen tien werkdagen daarna maken we het geld over naar de bij ons bekende tegenrekening.

Download het verkoopformulier

Wijziging doorgeven

Zijn uw gegevens gewijzigd? Geef dit dan door via het formulier. Vanwege de zorgvuldigheid vragen we bij wijziging van een bankrekeningnummer (IBAN) altijd om een handtekening van de houder(s) van de belegging en een kopie van het paspoort van de houder(s).

Download het wijzigingsformulier

Download het wijzigingsformulier voor organisaties en ondernemers

Heeft u een klacht of suggestie?

Neem contact op met Eric Holterhues, directeur van Oikocredit Nederland via telefoonnummer 030 234 10 69.

Ook kunt u een brief sturen naar de beheerder van het Oikocredit Nederland Fonds. Lees verder.

Regional officeRegion